Om Sidselee

Som kombineret madnørd og visuel kommunikator kan jeg ikke forestille mig en madblog uden lækre billeder af maden. Jeg har længe gået med tankerne om at skrive en madblog. Hvilket bedre forum for en madnørd som mig, der har arbejdet på flere kogebøger igennem årene.

Jeg er primært hende der køber bøger ud fra bogens grafiske udtryk, jeg gør det man ikke burde – I judge the book by its cover. Jeg beder dog jer om at give mine opskrifter en chance selvom billederne ikke altid lever op til retten, da det har vist sig at være vanskeligere end som så at fotografere og ikke mindst anrette delikate retter. Jeg lover dog at retterne er testet med succes på venner og familie, der alle har nydt glæde af mine retter.

Sidst, men ikke mindst lever jeg lidt efter ordsproget – a picture says more than a thousand words – og derfor vil jeg stræbe efter ikke at skrive min livshistorie på den her blog, men bruge siderne og jeres tid på det mest essentielle – dejlige nemme hverdagsopskrifter med få ingredienser.

Enjoy!

One thought on “Om Sidselee

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s