Kold spansk tomatsauce – Gazpacho

Gaspacho

Det her er en lækker forret til 8 personer eller en let hovedret til 4 personer på en varm sommerdag. Den er god som en sommerret og så mætter den godt. Jeg foretrækker den her med ristede mandler i stedet for brød, som der er i den originale, da det giver en sødme til suppen. Det hele skal bare blendes, det kan næsten ikke være nemmere.

Ingredienser:

  • 1 dåse flåede cherrytomater eller alm. flåede tomater
  • 3-4 modne tomater eller 100g cherrytomater
  • 1 stort rødløg, skrællet
  • 1-2 fed hvidløg, pillet
  • ½ agurk
  • 50 g ristede mandler
  • 2 spsk. rødvinseddike
  • 4 spsk. rapsolie
  • Evt. lidt chiliflager
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • 4 skiver brød
  • Evt. 25g ristede græskarkerner til at give lidt crunch

Sådan gør du:

  1. Blend alle ingredienser grundigt.
  2. Smag til med salt, peber, chili og evt. mere rødvinseddike.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s