French Toast – aka arme riddere

French_toast_2

De fleste af jer kender dem nok som Arme riddere, men hjemme hos os (i den lille amerikanske familie) har de altid heddet French Toast eller Cinnamon toast. Det er et lækkert alternativ til pandekager en søndag morgen, hvor der skal være lidt ekstra til morgenmaden.

Ingredienser:

  • 2 skiver toastbrød eller formbrød
  • 1 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • Smør til a stege i
  • Evt. kanel/sukker til at drysse over bagefter.

Sådan gør du:

  1. Pisk æg, mælk, kanel og kardemomme sammen i en skål.
  2. Smelt smørret på en varm pande.
  3. Dyb begge sidder af brødet i mælkeblandingen. Det skal blot dyppes i og ikke suge alt ægget op.
  4. Smid dem på den varme pande med det samme.
  5. Steg dem ca. 2-3 minutter på begge sidder, indtil de er pænt gyldne.

Tips:

  • Server med lidt kanel/sukker og evt. lidt frugt.
  • Eller server med ahorn sirup.
  • Prøv også med 2 spsk friskpresset appelsinsaft og revet skal af 1/2 appelsin i æggemassen.
  • Hvis du laver flere portioner, så kan du evt. placere de færdigstegte French Toast på en bageplade med bagepapir og når de alle er færdige, så lune dem kort i ovnen ved. 175 grader. De smager bedst lune.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s