Spidskålssalat med edamamebønner og hytteost

Spidskål_edammebønner_1Nem og hurtig spidskålsalat med sprøde edamamebønner og hytteost. Den er både god som tilbehør til fisk, kylling eller grønsagsretter. Du kan også lave den som en frokostsalat til madpakken evt. med lidt rester af kold kylling eller laks til.

Ingredienser (4 pers. som tilbehør):

  • 200g edamemebønner – de kan købes frosne uden bælg i de fleste supermarkeder
  • 1 spidskålshoved
  • 500g hytteost
  • 1 bundt frisk dild – grofthakket
  • Saften fra en ½ citron
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Hæld de frosne edamamebønner i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad dem stå ca. 10-15 minutter, så burde de være optøet.
  2. Skær spidskålshovedet i tynde strimler/skiver på omkring 0,5 cm tykkelse og hæld strimlerne i en skål.
  3. Vend nu hytteost, dild, citronsaft, edamamebønner, salt og peber sammen med spidskål.
  4. Det kan næsten ikke blive nemmere.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s