Butterdejspakker med asparges og feta

aparges_butterdej

Sprøde asparges fungerer rigtigt godt sammen med den søde bløde butterdej. Server dem eventuelt som en forret eller en lille snack.

Ingredienser:

  • 1 rulle butterdej
  • Ca. 8-10 friske grønne asparges
  • 50g feta
  • 6 tsk. tomat pesto

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Knæk enden af dine asparges. Tag fat i enden og næsten i toppen af aspargesen. Der hvor den knækker, er der hvor den er frisk til. Den del af enden der er knækket af er det tørre, der skal kasseres.
  3. Rul butterdejen ud på en bord og skær den i firkanter på ca. 5×5 cm. Du kan også lave dem mindre eller større efter smag.
  4. Smør ca. ½ tsk. tomatpesto på hver butterdejsfirkant fra det ene hjørne til den andet.
  5. Drys lidt feta hen over tomatpestoen.
  6. Knæk eller skær dine asparges i mindre stykker, så de passer i længden fra det ene hjørne af en butterdejsfirkant til det andet. Placer så to stykker asparges på hver firkant.
  7. Fold de ‘frie’ hjørner af butterdejen ind over aspargesen.
  8. Placer alle pakkerne på bagepladen og bag dem i 10-15 minutter, indtil butterdejen er fin gylden og sprød.

Tip:

  • Du kan også prøve med andre oste i stedet for fetaen.
  • Du kan også prøve med almindelig basilikumpesto i stedet for tomatpesto.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s