Krydret fiskefilet

fiskefiletVed at tilsætte lidt krydderier til paneringen får man nogle fiskefileter med lidt mere smag. De er gode til almindelige kogte kartofler og en salat, eller hvad med at prøve dem sammen med sweet potato fritter – en slags sød kartoffel pomfrit. De søde kartofler smager rigtigt godt sammen med de krydrede fisk.

De er ikke ligefrem sunde, men de smager fantastisk.

Ingredienser:

  • 4 rødspættefileter
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • 25g hvedemel
  • 25g rasp
  • 1 tsk. paprika
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • Lidt smør til stegning

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og mælk sammen i skål, der er stor nok til at vende rødspættefileterne i.
  2. Bland mel, rasp, paprika, cayennepeber, salt og peber på en tallerken.
  3. Vend så fileterne først i æg/mælk blandingen og så i melblandingen.
  4. Når alle fileterne er paneret, så smelt lidt smør på en pande.
  5. Steg dem gyldne på panden over middelvarme.

Tip:

  • Du kan evt. bage de panerede fileter på bagepapir i oven, for at spare på fedtet. de bliver ikke helt ligeså sprøde, men smager stadig godt. Bag dem i ca. 10-12 minutter ved 175 grader.
  • Du kan bruge lidt chilipulver, hvis du ikke har cayennepeber i skabet.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s