Pizza med gedeost og kartofler

pizza_gedeost_chorizo

Det her er en hurtig måde at lave pizza på, hvis man mangler lidt inspiration til hverdagen. Det er en ide jeg har fået fra en veninde, så jeg kan desværre ikke selv tage æren for den, men skøn er den nu alligevel.

Ingredienser:

  • 1 færdig pizzadej (jeg foretrækker dem med fuldkornsdej, da de bliver mere sprøde)
  • Ca. ½  glas rød pesto
  • 2-3 kartofler, alt efter størrelsen – skåret i tynde skiver
  • ½ rulle gedeost – skåret i skiver
  • 1 tsk. tørret rosmarin (du kan også snildt bruge frisk røsmarin)
  • Evt. 50-100g chorizo i skiver (hvis man savner lidt kød)

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir. Prik nogle huller i dejen med en gaffel.
  3. Smør tomatpesto på pizzadejen.
  4. Fordel skiverne af gedeost på pizzaen.
  5. Fordel så kartoffelskiverne og drys med rosmarin.
  6. Bag den i den varme ovn i ca. 12-15 min til den er gylden i kanten og osten er gylden.

Tips: Prøv også med fennikel skåret i fine skiver/strimler.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s