Butterdej med tomat og gedeost

Frugt_og_butterdej_red[1]

Det her er en virkelig nem og lækker forret eller snack til gæster. Jeg har brugt den som en del af en fødselsdagsbrunch og det var et stort hit. (Beklager det dårlige billede, vi havde alt for travlt med at få dem spist..)

Ingredienser:

  • 1 rulle frisk butterdej
  • 1 glas tomatpesto
  • 1 rulle gedeost
  • 2-3 tsk frisk rosmarin eller timian

Sådan gør du:

  1. Smør et tyndt lag tomatpesto på butterdejen.
  2. Skær gedeosten i skiver og placer den på butterdejen med et lille mellemrum.
  3. Drys rosmarin eller timian over.
  4. Skær så butterdejen ud i tern; en tern per skive gedeost.
  5. Bag i ovnen i 8-10 minutter til butterdejen er sprød og gedeosten gylden.
  6. Server de små hapser lune.

Tips:

  • Du kan også erstatte pestoen med en hjemmelavet pesto eller den pesto du bedst kan lide – aubergine, basilikum, artiskok etc.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s