Kan man ikke altid spise lidt frisk mangosalat som tilbehør til sin aftensmad? Jeg laver i hvert fald ofte den her salat om sommeren, som et lækkert frisk pift til aftensmaden og så ser den så flot ud.
Ingredienser (forret til 4 pers):
- 1 mango
- 1 avocado
- 1 håndfuld frisk koriander (kan erstattes med persille hvis man ikke er så meget til koriander)
- 1-2 friske chili alt efter styrke
- 1 rødløg
- Saften fra en citron
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skær mango og avocado ud i små tern. (Når du skal skære mangoen ud så stil den op, skær så på den brede side ca. en centimeter fra midten. På den måde skær du udenom stenen i midten. Gør det på begge sider. Skære så ned langs stenen på begge af de smalle sider.)
- Hak koriander, chili og løg fint.
- Bland alle ingredienserne sammen med citronsaften og smag til med salt og peber.
Tip:
- Server den som forret sammen med rejer stegt i hvidløg olivenolie eller en stegt tunbøf skåret i tynde skiver.
Reklamer